برقرار باشید . اگر سوال و مشکل سخت افزاری دیگه هم داشتید مطرح کنید .نقل قول:
با تشکر :11():
Printable View
برقرار باشید . اگر سوال و مشکل سخت افزاری دیگه هم داشتید مطرح کنید .نقل قول:
با تشکر :11():
با عرض سلام ادب و احترام :
مهندس چون ممکنه خیلی از عزیزان این مطالب رو بخونن و تو این زمینه مشکلاتی داشته باشند عرض می کنم با توجه به تذکر شما مبنی بر اصلاح مشکل بر اساس روندی که با هم طی کردیم و اینکه اعمالی داخل تغییرات جز روشی که با هم رفتیم انجام نشه من با اجازتون تغییرات بایوس رو بعد از اپدیت کردن به f10g به صورت دیفالت در اوردم و فقط فرکانس رم رو روی 1066 گذاشتم
الان به مدت 48 ساعت میشه که سیستم مشکلی نداره و گزینه های usb 3 و دیگر تنظیمات بایوس که غیر فعال کرده بودیم هم فعالن ...
هم ubuntu نصب کردم هم ویندوز 10
فن سی پی یو هم با سرعت ملایم کار می کنه و تا الان حتی زمانی که برنامه های سنگین اجرا کردم به دور تند نرفته
همه چی آرومه و این رو قدردان حضور عزیز شما و شخصیت دوست داشتنیتون می دونم :give_rose::give_rose::give_rose:
ارادتمند وحید
ممنون بابت اعلام نتیجه .نقل قول:
البته این که گفتم تغییراتی ندید منظورم usb 3.0 مادربرد نبود . چون اون با توجه تستی کردیم از لیست مشکلات حذف میشد .
منظورم تغییرات قسمت رم بود . که صلاح دیدم با توجه و حل مشکل تغییراتی اعمال نشه .
فدات شم واقعیتش اینه که همه را برگردوندم حتی فرکانس رم هم 9 9 9 24 هستشنقل قول:
فعلا که مشکلی نیست
به امید خدا یک هفته دیگر هم اطلاع رسانی خواهم کرد
با سپاس بی کران:11():
با عرض سلام ادب و احترام :
فقط خواستم اطلاع رسانی کنم که سیستم همچنان بدون هیچ مشکلی در حال کار است و تو این مدت حتی یک بار هم مشکلی براش پیش نیومده
فقط یک سوال فرکانس بالا تر برابر است با سرعت بیشتر با نه
البته اصلا حوصله ریست ندارم و تغییری توش ایجاد نخواهم کرد
با سپاس بی کران
سلام خدمت شما
تاثیری روی سرعت نداره پیشنهاد میگنم تغییری ندید .الان سیستمت استیبله و با این رم فعلی با سرعت بالاتر مشکل خواهی داشت پس تغییراتی اعمال نکن .